kolagen
Натурален колаген
vselena
1001taini
Магазин за чудеса
1001 тайни


Лунен календар  ЮНИ  2022 г. с часовете, в които луната е без курс

062022


ЛЕГЕНДА

leg
LBKn - начало на луна без курс  LBKk - край на луна без курс

Първа четвърт - 1vachet - 07.06. - 15:49 ч.
Пълнолуние - palno2 -  14.06. - 20:51 ч. -  в Стрелец
Последна четвърт - 3tachetv - 21.06. - 04:01 ч.
Новолуние - 2novolunie - 29.06. - 05:53 ч. - в Рак
А какви съвети ни дава луната за всеки ден можете да прочетете в новия ни сайт  www.lunenkalendar.vselena.com

Луната е планетата, която оказва най-силно влияние върху нашето здраве, красота и емоции. Предназначението на този лунен календар е да ни направи по-щастливи и успешни.

 Луна без курс

Луната преминава през зодиакалните знаци приблизително за 2,5 денонощия. Но има периоди, когато Луната не образува нито един аспект със Слънцето или с планетите до влизането си в знака, в който ще продължи движението си. В този период от време Луната се намира в “свободен ход”, или също така известно като “Луна без курс”. Обикновено свободният ход на Луната продължава няколко часа, а понякога може да продължи и до 3 дни. Свободният ход на Луната оказва силно влияние на жизнените ситуации. При такава Луна не трябва към нищо да се стремим, всичко ще се окаже напразно. Всяка дейност, започната в Луна без курс рядко ще се осъществи така, както е била първоначално замислена, твърде вероятно е и въобще да стигне до край, тъй като в този момент тя не получава никаква поддръжка от Вселената.
Съзнанието на много хора в този период е “затъмнено”. Ние сме силно настроени към своя вътрешен свят, собствените преживявания и емоции. И затова можем да загубим контрол над протичащите около нас събития, да се поддадем на илюзиите тъй като не сме в състояние да видим реалността.
При Луна без курс не се препоръчва да се започват никакви начинания, свързани с растеж или разширение, с бъдеща активност, с получаване. Много често пред тях ще възникват пречки, трудности, неприятности, и в най-лошия случай – провал.
Този период не е подходящ и за сключване на договори. Съществува голям риск от заблуда относно очаквания резултат. Това също се отнася и към покупките, особено на битова техника, машини или всякакви скъпоструващи вещи. Много често тези стоки се оказват впоследствие ненужни поради повреди или дефектни и създават на притежателя си куп проблеми.
Като цяло това е неблагоприятен период за всякакви позитивни начинания, от които вие очаквате много.
От друга страна това е един от най-добрите моменти, за да приведете в ред всичко около себе си и вътре в себе си. Препоръчва се завършване на стари дела, писане на отчети, занимания с всекидневни, битови дейности, почистване на дома. Подходящо време и за медитации, психоанализа, разкриване на причинно-следствените връзки във вашия живот, различни духовни практики. Добре е да правите физически упражнения, да ходите на басейн или сауна.
В период на Луна без курс могат да се правят забави и веселби; също така това е време подходящо за интриги, когато вие казвате, че искате да получите нещо, а всъщност не очаквате никакъв резултат. Или още по-успешно се реализират неща, при които липсва развитие – това е желаното състояние. Например, подаването на данъчна декларация и други подобни контакти с държавните органи.

А също така:
* Ако вие регистрирате фирма при Луна без курс или правите тържествено откриване в тези часове, то бъдете готови за трудности, за рутинни и всекидневни проблеми, заради които в скоро време може да бъде закрито дори и многообещаващо предприятие.
* Ако имате назначена среща по време на свободен ход на Луната, то бъдете готови за това, тя да не се осъществи или да не доведе до очаквания резултат.
* Пациенти, постъпващи в болница в тези часове, често остават дълго време в болницата, а лечението им е съпроводено с усложнения.
* Съдебно дело, възбудено през това време, или започнат в тези часове съдебен процес, се проточва дълго, а резултатите са далеч от очакванията.

Препоръчва се също да се обърне внимание на положението на Луната в Зодиака. Ако Луната излиза от знаците на Близнаци, Скорпион или Козирог, то действието й по време на свободния курс ще е изключително неблагоприятно и пагубно. Но ако тя излиза от Телец, Рак, Стрелец или Риби, то шансовете за успех са по-вероятни.